fb  li  glyph-logo_may2016  twitter_logo_white_on_blue

egenannonse

Jeg er mor til to og kona til Andrew. Har bakgrunn som journalist, fotograf, redaktør og innholdsprodusent. Elsker mat, og kjøkkenet mitt. Er glad i friluft, og nyter bålmat.

Jeg er utdannet både fotograf og journalist med en bachelor fra University of Newcastle i Australia, og har åtte års arbeidserfaring som studiofotograf før jeg tok pennen fatt i ukebladet Ute og hjemme.

Jeg har siden kombinert det å skrive og fotografere, både i ukeblad og i lokalpressen, både i trykte medier og digitalt. Jeg har dekket de fleste stoffområder og taklet alle utfordringer underveis.

Jeg har påtatt meg ansvar og nye oppgaver, sist for to år siden da jeg takket ja til stillingen som ansvarlig redaktør i Askeravisen og Bærumsavisen. Jeg har ledet en redaksjon med tre journalister og tre frilansere. Jeg har hatt ansvar for produksjonen fra a til å.

Jeg har på bakgrunn av avvikling av de to avisene jeg var redaktør for, fått en mulighet til å se nye veier. Jeg vil jobbe digitalt, med innholdsproduksjon og kommunikasjon. Dette er en retning som hele tiden har interessert meg, selv som redaktør for to papiraviser.

Å øke salg ved økt synlighet og markedsføre gjennom ulike kanaler for å nå bredest mulig, er noe jeg ønsker å jobbe videre med. Jeg har driftet de to lokalavisenes Facebook- og Instagram-sider. Vi opplevde stor vekst det siste året, og hadde satt opp en god strategi og plan for videre vekst.

I tillegg har jeg en evne til å se tekst og bilde i sammenheng og sørge for godt innhold som fører til økt synlighet. Jeg har med 13 års erfaring som fotograf meget gode kunnskaper når det kommer til bilderedigering i Photoshop. Jeg har i tillegg opparbeidet meg kompetanse i InDesign etter at jeg utførte sideombrekking og sending av de to lokalavisene det siste halvåret.

cv

2 thoughts on “Om meg

 1. Takk for at du abonnerer på min blogg! Det er jo nesten skammelig at en person med din yrkeserfaring skal slite med å skaffe deg en jobb i et digitalisert samfunn som Norge? Og hadde SN vær et inntekstbringende prosjekt, så hadde du fått jobb på flekken! Men dessverre er det et hobby-prosjekt som utelukkende finansieres via min pensjon! Jeg hadde et konsept (og ideer) som på litt sikt burde kunne ha gitt en stabil årsinntekt på ca 12 mill., men – nå har jeg ikke lenger den luksus som kalles ‘tid’ lenger.
  Litt bittert å tenke at alt man egentlig manglet var en risikovillig ‘investor’, men slik er livet. Ingen grantier!

  Det beste tipset jeg kan gi deg når det gjelder min blogg: Gjør deg kjent med innholdet under ‘INDEX’!
  Du finner en direkte link til ‘INDEX’ i slutten av et hvert eneste innlegg du velger å åpne. Kos deg!

  Lik

  1. Tusen takk for utrolig hyggelig tilbakemelding. Det setter jeg stor pris på. Jeg krysser fingrene for at det snart går min vei. Jeg har i hvert fall mye å gi.

   Jeg gleder meg til å følge bloggen din. Indexen er for øvrig veldig ryddig. Jeg har allerede sjekket ut både Asker og Bærum.

   Ønsker deg en fin kveld.
   Mvh
   Anine

   Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s